Wat doen zwanen als ze elkaar kwijt zijn??

Zwanen die elkaar kwijt zijn gaan naar elkaar roepen!!
In de video (zie link hieronder) is te zien dat dit vrouwtjes zwaan haar man roept als ze hem niet kan vinden.

En ja vinden deed ze hem niet want haar mannetje zat op dat moment in vogelopvang Utrecht omdat hij 13 maart 2016 in opgehaald door de Dierenambulance Houten omdat hij gewond geraakt is tijdens gevechten met andere zwanen. De andere zwanen probeerde het leefgebied van de koppel wat hier al jaren leven te veroveren. Zoals je ziet en hoort in de video roept ze haar man. Het mannetje dat in de opvang zat zat ook te roepen maar ja daar zaten wel heel veel kilometers tussen dus ze hoorde het alle twee niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *