Zwaan die tennis fan is.

Ik kreeg een melding dat er een zwaan in Houten is die erg fan is van tennis. En had besloten om een bezoek aan LTV de Doordraaiers te brengen. Gelukkig vonden zij dat niet erg en regelde zelfs een vip plek voor meneer. Met een eigen in/uit gang. En zo kon hij tot ik er was rustig genieten van een dubbelspel wat voor hem gespeeld werd.

Doordat de zwaan met zoveel rust en met alle egards was ontvangen was de zwaan niet in de stress en aangezien hij zijn eigen vip ruimte had gaf dat mij de tijd om te kijken waar hij thuis hoorde.

Er zwemen daar in de beurt 2 koppels waarvan 1 met jongen en een alleenstaande zwaan. Na wat zoek werk door een betrokken lid van de vereniging en die tevens mij geregeld op de hoogte houd en mee kijkt konden we al snel uitsluiten dat het NIET de papa zwaan was van de jongen. En de alleenstaande zwaan zagen we ook niet dus kon de Vip zwaan de alleenstaande zwaan zijn of een andere maar omdat we de alleenstaande zwaan niet konden vinden konden we deze zwaan wel via zij vip in/ uitgang leiden naar het water zodat de zwaan na het dubbelspel weer veilig via het water vertrekken kon als dat nodig was.

Via deze weg bedankt ik de doordraaiers voor de rust en respect en medewerking. Jullie hebben er een mooie fan bij šŸ˜‰ hopelijk kijk hij in het vervolg van buiten het hek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *