Willen jullie mij helpen?

Willen jullie mij helpen?

Ik heb hulp nodig met het vinden van nest locatie van zwanen in de gemeente houten ( dus ook t’ Goy ,Schalkwijk en Tull en t’ Waal) de reden voor deze vraag is!

Waarom?

Doordat er al een aantal jaren dingen gebeuren met onze zwanen zijn de zwanen nu bezig andere locaties te zoeken waar ze zich weer veilig voelen daarnaast heb ik de afgelopen weken meerdere nieuwe koppels gezien en ja die willen nu ook een nest gaan maken.

Ik kan helaas niet alles zien en vandaar dat ik jullie hulp vraag.

Mocht u een nest locatie zien zou u die mij dan willen laten weten via mail of via een privébericht op Facebook.

Alvast bedankt.

 

 

5 gedachten over “Willen jullie mij helpen?”

  1. Zit een zwanen nest in het hoekje bij het van der valk houten. Niet kunnen zien hoeveel eieren het zijb maar word vol op gebroed.

    1. Beste Tim bedankt graag in de toekomst de locatie niet zo openbaar vermelden aub dit ter bescherming van de zwanen.

  2. Ik woon vlakbij de Kooiekersplas en soms maak ik fotos maar ik zet nooit waar ze zitten als ik ergens anders ze zie zal als een pb doorgeven, ik vind jullie werk grandioos en ik ben dankbaar dat jullie dat doen.
    Met vriendelijke groet,
    Ana-Maria

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *