Helaas weer een zwaan overleden.

Helaas is er weer een zwaan overleden.

 

Gisteren kreeg ik een melding van Down Under te Nieuwegein. Met het nieuws dat ze een dode zwaan hadden aangetroffen.

Gelukkig kan ik melden dat het niet een zwaan is van het koppel dat daar in de beurt vaak zwemt.  Wat de reden is van overlijden is helaas niet te achterhalen. Ik zag geen rare verwondingen of zo. Ook kon ik niet meer met zekerheid vaststellen of het een volwassen of jong volwassen zwaan was maar gezien de grote gok ik toch het laatste.

Hopelijk blijft het dit jaar bij deze zwaan en treffen we er niet meer aan. Tijd zal het ons leren en ja het jaar is nog maar 4 maanden oud.

 

Ps geen foto van de overleden zwaan maar een foto zoals ik ze het liefst zie.

Eén gedachte over “Helaas weer een zwaan overleden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *