Terug keren op het nest is in het begin vaak een ontzettende klim voor de jonge zwaantjes.

Op dag 2 of 3 en heel soms al op dag 1 gaan de jonge zwanen zwemmen met pa en ma.
Dit is in het eerste begin maar heel eventjes. Het terug keren op het nest kan dan voor de jonge zwanen een ontzettende klim of uitdaging zijn. Dit is ook afhankelijk van de locatie en hoogte van het nest.
Maar zoals in de video hieronder is te zien is het niet altijd makkelijk.

De jongen zijn hier net 2 dagen oud als ze even gezwommen hebben en dan begint het echte werk voor hun. Hoe komen ze weer boven?? Met zo’n nest als hier in de video gaat dat in het begin er moeizaam. Het gaat in etappes en pauze tussen door nemen of je was er bijna en je valt weer naar beneden om het nogmaals te proberen. Gelukkig is het bij deze jongen goed gegaan. Hoe ouder de jongen worden hoe makkelijker het gaat.
Geniet ervan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *