Hoe het leven van een Knobbelzwanen koppel kan veranderen naar alleenstaande papa.

Hoe het leven van een Knobbelzwanen koppel kan veranderen naar alleenstaande papa.
Hier begon weer een mooie gezin maar helaas was in na een paar weken het complete gezin kwijt

na een tijd lang zoeken waren er in eens weer zwanen maar tot mijn verdriet was er nog maar een ouder (de papa) en twee jongen. Wat er met mama en de andere jongen is gebeurt is niet duidelijk. Wel hebben we toen besloten de jonge zwanen bij te voeren en ze intensief te volgen. Maar helaas op een gegeven moment ook pa en 2 jongen weer kwijt. Zoeken Zoeken en toen was hij er ineens weer maar nu nog maar met 1 jong. Dit Jong lijkt het te gaan halen!!! Wel hebben we geleerd dat een papa zwaan ook jongen groot kan brengen al ging het niet makkelijk maar of dat is door hem of door de omstandigheden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *